DEZE ACTIE IS TEN EINDE. DEZE WEEK WORDEN DE WINNAARS BEKEND GEMAAKT!

My body is my temple zeg ik wel eens. Ik geloof dat voeding veel goeds kan doen, ook geestelijk. Als mijn lijf goed voelt, voel ik mij vaak ook gelukkig.

Oprichters, Sylvia en Vera, van de website ‘Voedingsgeluk.nl’ geven als orthomoleculair deskundigen gericht advies om geluk te bereiken met voeding. Ze stellen hiervoor speciale recepten samen, die ook nog eens heerlijk zijn.

‘Orthomoleculair’ betekent letterlijk ‘gezond voor je cellen’. Met de orthomoleculaire leer voed je jouw lichaam met stoffen die zonder schade gebruikt en verwerkt kunnen worden. Orthomoleculaire voeding helpt o.a. bij: afvallen, darmklachten, depressie, huidproblemen en hoge bloeddruk.

Natuurlijk laat ik mijn volgers graag kennis maken met het werk van Voedingsgeluk.

Drie gelukkige winnaars krijgen maar liefst TWINTIG superfijne recepten die je goed doen voelen én die natuurlijk een leven lang te gebruiken zijn.

Wil je kans maken op deze gezonde prijs? Volg dan Ditmaalgoed.nl op Facebook en deel dit bericht.

Leuk als je ook laat weten waarom je wilt winnen!

Deze win-actie loopt t/m zondag 27 augustus. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt!

-With lof-

Marloes

voedingsgeluk fiets