Heel blij word ik van de notenrepen van Eat Natural. Ik vind ze heerlijk, waarschijnlijk doordat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, op een eerlijke manier verkregen bij boeren over de hele wereld.

Superfijn is dat er geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Alle repen zijn daarbij glutenvrij en vegetarisch.

De repen van Eat Natural worden werkelijk met de hand gemixt en gemaakt. Idyllisch toch:)Kortom, een product waar ik mijn volgers graag blij mee maak.

Eat Natural stelt maar liefst 5 grote repen-pakketten (zie foto) beschikbaar voor de volgers van Ditmaalgoed.nl. Geweldig om mee te nemen op vakantie of op tripjes deze zomer.

Wil je kans maken op een pakket? Volg Ditmaalgoed.nl op Facebook, deel dit bericht en schrijf waarom jij deze heerlijke repen van Eat Natural graag wilt winnen.

Deze actie loopt t/m zondag 23 juli. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt.

Uiteraard heb ik ze allemaal voorgeproefd. Lees mijn persoonlijke ‘oordeel’ onder deze foto.

eat natural 2

Hoe ik de verschillende repen vind smaken, lees het hier:

Yoghurt & apricot: fris, zoet en een bite, jummie.

Cocoa & ginger: Mijn favoriet. Ik krijg hier een comfortfood-gevoel bij door het verwarmende effect van de gember en de intense smaak van de chocolade met een vleugje kokos.

Maple syrup, pecans & peanuts: lekker smeuïg vanwege de pinda’s en ook wat zoutig, dus een echte opkikker.

Apple, ginger & dark chocolate: Dikke laag chocolade,  niet te puur. De gember is voor mij in deze reep iets te scherp.

Choclate chunks, peanuts & seeds: de zoete, knapperige amandelen in combinatie met de volle chocolade is super smakelijk.

Dark chocolate with fruit, nuts & honey: Heerlijk en machtig door de pure chocolade. Vult dus goed.

Lees meer over de producten van Eat Natural op: http://www.eatnatural.nl

Meer weten over gezonde voeding? Neem een kijkje op mijn website en lees bijvoorbeeld alles over de werking van antioxidanten.

-With lof-

Marloes