Deze win-actie is ten einde. De uitslag volgt spoedig!

Zoals jullie wellicht al weten, ben ik dol op (kraan)water. In het weekend gaan we vaak wandelen in de duinen bij Wassenaar en daar staat een tappunt met het lekkerste water: duinwater. Steevast rennen de kids er naartoe om te drinken en zelf vullen wij een flesje voor onderweg.

Wat het zo lekker maakt? Duinwater is fluweelzacht. Bij slechts 1% van de Nederlandse huishoudens stroomt dit zachte duinwater uit de kraan. De rest heeft harder water.

Het bedrijf Brita maakt waterfilterkannen om water te ontharden. Op eigen verzoek mocht ik er één uittesten. Ik kan zeggen dat de waterkan nogal enthousiast is ontvangen in huize Bloemendaal. De kinderen willen niets anders meer en ook ik waan mij weer even in de duinen. Het water wordt er werkelijk heel lekker en zacht van.

Ook filtert de kan andere stoffen uit het drinkwater, die op weg van het zuiveringsbedrijf naar de thuiskraan erin kunnen zijn komen, zoals de metalen lood en koper. De waterfilterkan onderschept deze nare stoffen met het filter. De kan zelf, past heel handig in de deur van de koelkast.

Natuurlijk wil ik mijn volgers met deze fijne design waterfilterkan kennis laten maken. Brita is zo geweldig om twee waterfilterkannen ‘Fill&Enjoy’ Style ter waarde van 32,95 per stuk beschikbaar te stellen voor de volgers van Ditmaalgoed.nl. Hoe leuk is dat!

Wil je kans maken op een waterfilterkan? Volg dan Ditmaalgoed.nl op Facebook en/of Instagram en deel dit bericht. (Voor Instagram, re-post dit bericht).

Je kan t/m zondag 1 oktober meedoen! De uitslag wordt volgende week bekend gemaakt.

Veel succes! En natuurlijk ook leuk om te horen waarom je wilt winnen:)

Brita win-actie

-With lof-

Marloes

4 comments on “Win-actie Brita waterfilterkan”

Comments are closed.