Oma’s recept! Deze dadels met bio-spek zijn té lekker en snel gemaakt!

Ingrediëntendadels met biospek

voor 20 dadels

  • 20 dadels zonder pit
  • 20 plakjes bio ontbijtspek
  • 20 walnoten

Bereiding

Zet de oven aan op 180 graden.

Open de dadels en stop in elke dadel een walnoot.

Rol de dadels vervolgens stuk voor stuk in een plakje ontbijtspek.

Leg bakpapier op de bakplaat en plaats alle dadels hierop, zodat ze allemaal wat ruimte hebben.

Bak 10 á 15 minuten. De dadels zijn goed als ze goed bruin zijn. Dan zijn ze het meest op smaak en knapperig. Voorkom uiteraard dat ze zwart worden.

Smullen maar van deze dadels met biospek!

Volg Ditmaalgoed.nl op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer gezonde, lekkere recepten, blogs en voedingsweetjes.

Maak ook eens: ‘Duindoornsap-frambozencake’.

-With lof-

Marloes