Over mij

Mijn naam is Marloes Bloemendaal-Pet (36 jaar). Ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Rotterdam. Mijn achtergrond ligt in de media en ik ben werkzaam als scenarist.

Vroeger wist ik het wel. Mijn kinderen zouden met rietjes limonade uit bad drinken, bergen snoep als avondeten krijgen en natuurlijk allemaal een eigen glijbaan uit hun raam naar het zwembad vol lolly’s in de tuin krijgen. Mijn eigen droomwensen, ja, die zou ik bij mijn kinderen vervullen. Nu ik werkelijk moeder ben van een zoon (5 jaar) en dochter (3 jaar) voel ik me verantwoordelijk voor wat er in hun monden belandt. Mijn wens om de kinderen superlekker eten te geven blijft wel. Alleen, ik geloof steeds meer in ‘je bent wat je eet’ en besef dat wat we eten, er niet meer is. Daarom ben ik op basis van wetenschappelijke informatie een zoektocht begonnen naar lekker en gezond eten waarbij ik wil denken aan mens, dier en aardbol.

Speerpunten bij de lekkere gerechten zijn, dat het betaalbaar en gemakkelijk te maken is, zodat er genoeg tijd overblijft voor lol maken en wie weet, ooit wel die glijbaan uit het raam van de kinderen te maken.

Met mijn blog ‘ditmaalgoed’ verenig ik alles wat ik het liefste doe: zorgen voor mijn gezin, schrijven en leren over voeding. Heel leuk dat je mij hierbij volgt!

Contact

Wil je met mij samenwerken? Een winactie of advertentie plaatsen op deze website is mogelijk, als het bij mijn blog past. Neem hier contact met mij op.

Copyright

Informatie op de deze website mag worden gedeeld. Teksten en foto’s mogen niet zonder vermelding van de bron worden gebruikt. Wil je iets van mijn website gebruiken? Laat het even weten.